今天我在家里搭积木。
我一共搭了6个,第一个是由三块长条木和两方块木,还有十个小积木搭成的。像个汽车,但有个洞。
第二个是由四个梯形积木和六个方块积木外加两个长条积木搭成的,像三个炮架,又像滑梯。
第三个是由六个方块和三个三角形积木和五个柱子,剩下的都是小积木而拱成。像个塔,又像座房子。
在搭第四个的时候,我越来越不想搭了。最后我选了玩电脑。在玩电脑时,我心里有些不安,因为我总是对那积木所牵引着,所以我只好又搭积木。这个造型比较简单,从前面看像机场,后面看像 石像。
第五个是由两个方块和小积木搭成的 前面有个炮,后面有个帆,很像船。
第六个造型是个亭子。有楼梯,有两个空间,很精致。
搭积木,我觉得很有趣,因为它能培养我的耐心。